Despre Noi


Puppia reprezinta cea mai noua si calitativa solutie in materie de alungire gene.

Misiunea pe care ne-am stabilit-o este sa ajutam cat mai multi lash artisti sa fie bine echipati si dornici si entuziasti in a aduce mai multa frumusete in aceasta lume.

Suntem 100% dedicati inovarii si mereu pregatiti sa aducem publicului cele mai bune produse de infrumusetare, mai precis de alungire gene. Pasiunea noastra pentru aceasta industrie si creativitatea care ne calauzeste sunt factorii determinanti pentru implicarea trup si suflet in ducerea mai departe a brandului Puppia.

La timpuri noi, solutii noi! Vremea trece, trendurile se schimba, dar femeile vor fi intotdeauna in cautarea frumusetii care nu piere. De aceea, Puppia se adapteaza timpurilor pe care tehnicienii si clientelele lor le traiesc! Puppia este un brand care iese in evidenta atat prin calitatea materialelor, cat si prin comunicarea eficienta cu lash artistii care cauta calitate.  

Puppia este, totusi, mai mult decat o gama de produse. Este o experienta in adevaratul sens al cuvantului! Descopera cat de usor este sa aduci stralucirea pe ochii clientelor tale si creeaza o comunitate in jurul acestei pasiuni transformate-n studio si munca.

Extensiile de gene sunt peste tot! Nu este nicio indoiala cu privire la acest lucru. Aproape oricine le are, le aplica sau si le doreste. Da, lumea extensiilor de gene este in continua expansiune si singurul lucru care face cu adevarat diferenta, este calitatea produselor cu care lucrezi, brandul pe care il folosesti!

Puppia face diferenta!

Brandul se adreseaza tuturor artistilor care doresc sa ofere un serviciu premium, folosind produse de o calitate superioara, menite sa ofere rezultate deosebite, odata applicate.

Punem accentual pe pasiune si incurajam tehnicienii sa fie ei insisi, sa descopere brandul cu adevarat si apoi sa continue sa propovaduiasca frumusetea in toate formele sale.

Crezul Puppia este ca artistul de gene trebuie sa ramana artist.


De restul detaliilor tehnice si calitative, ne ocupam noi!